Vartalohoidot

 

Intialainen päähieronta 30min

Intialainen päähieronta on vanha,intialainen hoitomuoto,joka lievittää stressiä ja rentouttaa kipeitä ja kireitä niskahartiaseudun lihaksia. Se on rauhoittavaa hierontaa, jonka otteina käytetään sekä rauhallisia että nopeatempoisia liikkeitä.

Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu,käsivarret,pää,kasvot sekä korvanlehdet. Asiakas istuu hieronnan ajan selkänojallisessa tuolissa ja taustalla soi rentouttava musiikki. Hoidossa ei käytetä öljyjä ja siksi se sopii tehtäväksi vaikka kesken työpäivän! Sopii myös erinomaisesti lahjaksi!

Intialaisen päähieronnan vaikutuksia:

–        rentouttaa ja vähentää stressiä

–        vapauttaa verenkierron niska-hartiaseudun ja pään alueelta

–        vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa

–        parantaa keskittymiskykyä sekä helpottaa henkistä väsymystä

–        helpottaa oloa migreenikohtauksen jälkeen

 

Hot Stone kuumakivihieronta

Hot Stone-kuumakivihieronta on lämpimillä laavakivillä ja öljyllä toteutettava hoitonautinto, joka mm.syvärentouttaa,laukaisee lihasjännityksiä,lievittää stressiä,kiihdyttää aineenvaihduntaa ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen.

Kivet on kerätty valikoiduilta tuliperäisiltä alueilta, mistä johtuu kivien suuri mineraalipitoisuus. Luonnon muovaamina ne soveltuvat erinomaisesti rakenteellisesti, mm. sileyden ja muodon puolesta kehon käsittelyyn ja hoitoihin.

Kuumakivihieronnan vasta-aiheita ovat:

–        sydänvaivat

–        diabetes

–        suonikohjut

–        ihosairaudet jotka pahenevat lämmöstä

–        tarttuva ihosairaus

–        akuutti tulehdus

–        kuume,flunssa