Miraque magneettiripset -Design from Finland

hinta 49€

Mallisuojatut, markkinoiden toimivimmat ja laadukkaimmat, ultrakevyet magneettiset irtoripset.
Ei liimaa eikä siitä johtuvaa silmien ärtymistä tai allergisoitumista.

Ripset on valmistettu laadukkaasta silkkikuidusta ja niissä käytettyjen markkinoiden pienimpien magneettien teho on aivan omaa luokkaansa.

Valikoimassa on kuusi erilaista uniikkia mallia, joista löydät aina sopivat – niin päivä-,kuin iltakäyttöön.

Minulta voit varata ajan konsultaatioon jossa opastan käyttämään magneettiripsiä, annan vinkkejä onnistumiseen sekä valitaan mallistosta sinun käyttöösi sopivimmat ripset!

Ripset ovat vegaaniset.

 

Käyttöohjeet

1. Voit muotoilla kaikki ripsiliuskat ensin kaarevaan muotoon helpottaaksesi niiden laittamista.
2. Ota ensin ripsiliuska, jossa magneetit ovat alapuolella. Aseta ripsiliuska omien ripsiesi yläpuolelle niin lähelle ulkonurkkaa ja ripsirajaa kuin mahdollista. Jätä liuska siihen.
3. Ota sen jälkeen ripsiliuska, jossa magneetit ovat yläpuolella. Aseta liuska silmää räpäyttämättä omien ripsiesi alapuolelle ja yhdistä ripsiliuskojen magneetit toisiinsa.
4. Poista ripset ottamalla magneetit sormiesi väliin ja liu’uta magneetit  irti toisistaan. Huom! Älä revi magneettien ollessa kiinni toisissaan etteivät ripset vahingoitu!
5. Vinkki: Päästäksesi lähemmäs ripsirajaa voit asettaa alaliuskan pinseteillä ja samanaikaisesti nostaa toisella kädellä yläluomea. Muistathan, että harjoitus tekee mestarin!