Kasvohoidot

 

Hoitola käytössäni Medik8 ammattikosmetiikkasarja

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla. Medik8 tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.

Medik8 uskoo:
– Tärkeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-vitamiiniin, – AHA – ja BHA-happoihin sekä epidermiksen kasvutekijöiden sekä aurinkosuojan käyttöön.
– Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa.
– Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin.
– Ammattimaisiin tehoihin.
– Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle.
– Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin.
– Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean laadun.
– Erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

 

Meiltä myös laadukkaat Medik8 kotihoitotuotteet!

 

Medik8 Mini Facial
Tutustu Medik8-ihonhoitomaailmaan tällä kasvohoidolla. Hoito tehdään ihon tarpeen mukaisilla tuotteilla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, päähieronnan, tehoseerumin ja hoitovoiteet.

Seuraavat Medik8 kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kasvo-,niska-ja hartiahieronnan, naamion, päähieronnan, tehoseerumin ja hoitovoiteet. Hoito valitaan ihotyypin mukaan:

Medik8 Platinum Facial
Rentouttava ja nuorentava kasvohoito jonka platinalla tehostettu Age Defying Platinum Mask kohottaa, uudistaa ja kiinteyttää ihoa tehden ihosta nuorekkaan ja hyvinvoivan.

Medik8 Brightening Platinum Facial
Kirkastava kasvohoito tasoittaa pigmenttimuutoksia ja palauttaa ihon luonnollisen hehkun.

Medik8 Clarity Facial
Syväpuhdistava kasvohoito on kohdistettu rasvaiselle, ongelmaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Tasapainottavat tuotteet rauhoittavat ja palauttavat puhtauden iholle. Tekee ihosta raikkaan.

Medik8 Pore Refining Facial
Ihohuokosia supistava hoito tekee ihosta tasaisemman. Kohdistetut aktiiviaineet ja hellävarainen kuorinta vähentää tukkeumia.

Medik8 Deep Hydration Facial
Tehokosteuttava kasvohoito ravitsee erittäin kuivaa ja kosteusköyhää ihoa. Palauttaa elinvoiman samealle ja hilseilevälle iholle.

Medik8 Calming Facial
Hellävarainen rauhoittava kasvohoito rauhoittaa välittömästi punoittavaa, herkkää ja ärtynyttä ihoa.