Kasvohoidot

 

Hoitola käytössäni Medik8 ammattikosmetiikkasarja

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla. Medik8 tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.

Medik8 uskoo:
– Tärkeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-vitamiiniin, – AHA – ja BHA-happoihin sekä epidermiksen kasvutekijöiden sekä aurinkosuojan käyttöön.
– Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa.
– Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin.
– Ammattimaisiin tehoihin.
– Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle.
– Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin.
– Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean laadun.
– Erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

 

Meiltä myös laadukkaat Medik8 kotihoitotuotteet!

 

Kosteuttava Tuhkimohoito

Alkupuhdistus,heleyttävä SuperFacial-entsyymikuorinta,kasvohieronta,tehokkaasti kosteuttava naamio,loppuvoiteet

 

Puhdistava kasvohoito (mek.puhdistus)

Alkupuhdistus,kuorinta,ihohuokosia pehmittävä geeli tai höyrytys,mekaaninen puhdistus,naamio,loppuvoiteet.

 

Täydellinen MediSpa kasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus tarpeen mukaan, hemmotteleva hieronta kasvoille,kaulalle ja decolleteelle, naamio, seerumi, loppuvoiteet

 

Carboksi kasvohoito

Carboksi terapialla voidaan hoitaa veltostunutta ihoa,juonteita ja  ryppyjä,pigmenttimuutoksia,poistamaan tummia silmänaluksia ja rauhoittamaan ja puhdistamaan aknea.
Hoito voidaan tehdä myös dekolteen alueelle.

Carboksigeeliä voidaan käyttää turvallisesti koko keholla ja geeliä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille. Hoidosta ei seuraa epämukavaa oloa tai odotusaikaa. Tunnet kuplien aiheuttaman kutituksen iholla. Iho voi myös tilapäisesti punoittaa, mikä kestää noin puoli tuntia.

Jo yhdellä hoitokerralla saadaan tuloksia, mutta suosittelemme sarjahoitoa! Hoitoja voidaan tehdä kaksi kertaa viikossa 3 viikon ajan.

Alkupuhdistus,kuorinta,hemmotteleva hieronta kasvoille,kaulalle ja decolleteelle,Carboksi geelinaamio,seerumi ja loppuvoiteet

 

Kuningatar hoito Carboksi terapialla

Alkupuhdistus,heleyttävä SuperFacial-kuorinta,pitkä hemmotteleva hieronta kaulalle,kasvoille ja decolleteelle,Carboksi geelinaamio,naamion aikana käsienhieronta,seerumi sekä loppuvoiteet