Jalkahoidot

Jalkahoidoissa käytössäni on mm. tehokas Footlogix®  jalkojenhoitosarja.

Footlogix®– where medi meets pedi!
Footlogix® on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, jossa ”medi meets pedi”, lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen.
Meiltä saat tehokkaat Footlogix®- jalkahoidot sekä vaahtovoiteet kotikäyttöön.

Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa.

Footlogix®-vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet läpäisevät okasolukerroksen yläpuolisen jyväiskerroksen (Stratum Corneum) ja saavuttavat epidermiksen auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla.

Tuotteilla saadaan aikaan mullistavia tuloksia kaikissa jalkojen ihon erilaisissa tilanteissa, olipa sitten kysymyksessä kuivat jalat, monenlaiset ikääntymisen aiheuttamat ongelmat, elämäntapa tai diabetes. Tuotteita on helppo käyttää, niiden hinta/laatusuhde on hyvä ja tulokset ovat näkyviä.

Footlogixin kehittäjä on jalkojenhoidon pioneeri Dr. Katharin von Gavel, jolla on yli 25 vuoden kokemus jalkojen hoidosta.

Footlogix-jalkahoito on aivan uudenlainen hoito. Se mullistaa käsityksesi jalkojenhoidosta!

Footlogix jalkahoito lakkauksella (sis.lakkapullon mukaan)
Kylvetys,kuorinta,kovettumien poisto,kynsien-ja kynsinauhojen hoito,raspaus,hieronta,lakkaus (lakkapullo mukaan),vaahtovoide

Footlogix jalkahoito

Kylvetys,kuorinta,kovettumien poisto,kynsien-ja kynsinauhojen hoito,raspaus,hieronta,vaahtovoide

Footlogix LUXUS jalkahoito
Kylvetys,kuorinta,kovettumien poisto,kynsien-ja kynsinauhojen hoito, raspaus, hieronta,naamio,lakkaus (asiakas saa lakkapullon mukaan),vaahtovoide