HydraFacial kasvohoidot

– ensimmäisenä Porvoossa, 9 vuoden kokemuksella ♥

Käytössäni uusin ja monipuolisin HydraFacial Elite laite!

 

HydraFacial on kotoisin USA:sta ja tämä erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa.

HydraFacial on markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

 

Komedorautojen aikakausi on päättynyt, kivuttomat ihonpuhdistukset ovat täällä!

 

Mikä HydraFacial on?

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka siloittaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia.

 

Miten HydraFacial hoito tapahtuu?

Ennen HydraFacialin aloittamista asiakas täyttää konsultointilomakkeen ja käymme yhdessä läpi sen.

Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen teemme hoidon HydraFacial laitteella.

 

Ensimmäisessä puhdistus&kuorinta vaiheessa käytetään Activ-4 -seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Activ-4 -seerumin kuorivina aineosina toimivat glukosamiini ja maitohappo sekä ihoa hellivinä aineosina hiivauute ja merileväuute. Tämä seerumi yhdessä HydroPeel® -kärkien kanssa kuorii ihoa tehokkaasti. HydroPeel® -kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu sen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti.

 

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen jossa tyhjennetään komedot, papulat ja pustelit (mustapäät ja valkopäät) kivuttomasti.

Tässä vaiheessa käytetään salisyylihappoa sisältävää Beta HD seerumia, joka syväpuhdistaa ihoa irrottaen samalla kuollutta ihosolukkoa.

 

Kuorinnan ja puhdistuksen jälkeen siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen. Tässä vaiheessa iholle imeytetään Antiox+ seerumia joka sisältää antioksidantteja ja on tehokkaasti kosteuttava&kiinteyttävä.

Aineet imeytyvät erittäin tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel® -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienen molekyylikoon ansiosta.

 

Hoidon päätteeksi saat suositukset HydraFacial – kotihoitotuotteista ja käymme läpi kotihoito-ohjeet, jotka saat myös kirjallisena mukaasi.

 

 

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?

auringon aiheuttamia ihomuutoksia; ihon värihäiriöitä; epätasaista ihonväriä

hienoja juonteita ja ryppyjä

kuivaa ihoa

rasvaista ja akneihoa; tukkeutuneita ja suurentuneita ihohuokosia

– ihon kimmoisuuden/kirkkauden/kiinteyden puutetta

 

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta kipua eikä ikäviä tuntemuksia. Jopa perinteisesti komedoraudalla tehty ”puristelu” tapahtuu HydraFacial-hoidossa sen Vortex-vesipyörrepuhdistuksen ansiosta kivuttomasti.

 

Koska hoidon tulokset näkyvät?

Tulokset on nähtävissä heti, mutta koska tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeen,parhaat tulokset näkyvät useiden päivien päästä.

 

Miltä iho tuntuu ja näyttää hoidon jälkeen?

Iho tuntuu puhtaalta,raikkaalta ja kosteutetulta. Terve puna laskee nopeasti, jonka jälkeen olet valmis palaamaan arkiaskareisiisi. Toipumisaikaa ei tarvita.

 

Onko HydraFacial hoito turvallinen?

HydraFacialissa käytetään ainoastaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Kuorinta on liuosten, spiraalimaisen hoitopään ja vesipyörteen ansiosta tehokas, mutta turvallinen. Hoito on hygieeninen, koska HydroPeel-hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä ja ne vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Tartuntavaaraa ei siis ole.

 

Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial sopii?

Hoito sopii sopii kaikille ihotyypeille. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

 

Milloin HydraFacial hoitoa EI suositella tehtäväksi?

Raskaana oleville naisille

Tehoampullihoitoja ei suositella tehtäväksi imettäville äideille

Asiakkaille, joilla on aknelääkitys

Palaneelle iholle

Ekseema-.ja psoriasispotilaille

Jos sinulle on laitettu botoxia tai täyteaineita lyhyen ajan sisällä

Aktiivisen huuliherpeksen aikana

 

HydraFacial hoidon jälkeen:

Hoitopäivänä täytyy välttää saunomista ja hikoilua

Täytyy välttää suoraa auringonvaloa ja on suositeltavaa käyttää aurinkosuojaa SPF30 vähintään kahden viikon ajan

2 viikkoa ennen hoitoa ja hoidon jälkeen tulee välttää voimakkaita happo-, A-vitamiini-, sekä neulaushoitoja ja depilaatioita

Iholle ei saa levittää voimakkaasti elvyttäviä tai happoja sisältäviä seerumeja, voiteita tai naamioita

Parhaan tuloksen saat käyttämällä hoidon jälkeen HydraFacial Daily-kotihoitotuotteita

Hoidon jälkeen saattaa epäpuhtauksien määrä hieman lisääntyä, joka on normaalia ensimmäisten HydraFacial-hoitojen jälkeen

Hapon käyttö hoidossa saattaa lisätä ihon hilseilyä tai ihon kuivuuden tunnetta, jolloin on hyvä lisätä iholle säännöllisesti Pur Moist -voidetta

 

HydraFacial hoidot

Signature

Ihon peruskuntoa korjaava,puhdistava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacialTM -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Sis.alkupuhdistus,kuorinta,syväpuhdistus,imeytys,loppuvoiteet

 

Clarifying

Ihon peruskuntoa korjaava, syväpuhdistava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacialTM -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Hoitoa täydennetään GlySal happokuorinnalla.

Sis.alkupuhdistus,kuorinta,happokuorinta,syväpuhdistus,imeytys,loppuvoiteet

 

Clarifying+LED

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacialTM huipputeknologian
omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi.
Hoidon aikana tehdään myös GlySalTM happokuorinta. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla.

Sis.alkupuhdistus,kuorinta,happokuorinta,syväpuhdistus,imeytys,LED-valohoito, loppuvoiteet.

 

Radiance

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jos­sa tehdään ihonpuhdi­stuksen, happokuorin­nan, fysikaalisen ku­orinnan sekä
antioksidanttiseerum­in syötön lisäksi te­hohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä mel­asmaa, arpipohjaisia
värihäiriöitä, aurin­gon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuut­oksia. Jokainen hoit­okerta vähentää väri­häiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avu­lla on
mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suoj­autua UV-valolle alt­istumiselta, jotta värihäiriö ei uudistu­isi. Hoidon
päätyttyä iho on puh­das, kuulas ja ihonv­äri on tasaisempi. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla.

Age Refinement

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySalTM happokuorintaa, DermabuilderTM peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacialTM tehouutteita.

Sis.alkupuhdistus,kuorinta,happokuorinta,syväpuhdistus,dermabuilder peptidiampulli,imeytys, loppuvoiteet.

 

Age Refinement+LED

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™
happokuorintaa, Dermabuilder™ peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla.

Sis.alkupuhdistus,kuorinta,happokuorinta,syväpuhdistus,dermabuilder peptidiampulli,imeytys,loppuvoiteet

 

Platinum

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla, naamiolla ja decolte&päähieronnalla. Kasvohoidon lisäksi hoidetaan myös kaulan iho.

Platinum kasvot+decolleteen hoito

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla, naamiolla ja decollete&päähieronnalla. Lisäksi decolleteen hoito.  

HYDRAFACIAL PERK silmänympäryshoito

Ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät silmänympärysalueen iholla missä iho on äärimmäisen herkkää ja taipuvaista ohenemiseen, ryppyihin ja juonteisiin. Silmien alueella näkyvät myös stressin merkit, unen puute ja puutteellinen ruokavalio.

HydraFacial Perk Eye -hoito kirkastaa ja raikastaa silmänympärysalueen ihoa tärkeimpinä vaikuttavina aineinaan esimerkiksi hevoskastanjauute ja arnikinkukan uute – tehden herkän silmänympärysalueen ihon kiinteäksi, täyteläiseksi ja kosteutetuksi.

 

HYDRAFACIAL PERK huulihoito

Huuliesi iho on kehosi ohuimpia ihoalueita joten tämä alue on erityisen herkkä vaurioille ja kuivuudelle.

HydraFacial Perk Lip -hoito ravitsee huuliasi vaikuttavina aineinaan muun muassa piparminttuöljy ja pioniuute jotka tekevät huulistasi raikkaat, kosteutetut ja kevyesti täyteläisemmät.

 

LED-valohoidot

LED- valohoidolla on ihoa uudistava ja parantava vaikutus. Hoito rauhoittaa tulehduksia ja nopeuttaa haavojen ja arpien paranemista sekä aktivoi kollageenin ja elastaanin muodostumista. LED- hoidolla voidaan hoitaa aknea, rosaceaa, ihon punoitusta, juonteita ja nopeuttaa ihon paranemista erilaisten toimenpiteiden jälkeen. 
 
Punainen LED -valohoito tehostaa kasvohoidon vaikutusta , sekä aktivoi ihon toimintaa 
 
Sininen LED valohoito tasapainottaa rasvaista ja akneen taipuvaista ihoa 

 

Koneellinen lymfahoito

Koneellisen lymfahieronnan teho perustuu alipaineeseen, jonka avulla kuljetetaan kehon lymfanestettä edistäen sen luonnollista toimintaa. Hoito parantaa hidastuneen imunesteen kiertoa ja kuonan poistumista. Tavoitteena on kaunistaa ihoa sisältä ulospäin ja parantaa ihon kykyä vastaanottaa tehoaineita tehokkaammin. 

 
Hoidon vaikutuksia 

  • poistaa turvotusta
  • parantaa ihon väriä
  • tasapainottaa ihon kosteuspitoisuutta
  • vähentää hiusjuonteita ja ryppyjä
  • poistaa kuonaa ja epäpuhtauksia