HydraFacial kasvohoidot

– ensimmäisenä Porvoossa, 7 vuoden kokemuksella ♥

 

HydraFacial on kotoisin USA:sta ja tämä erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa.

HydraFacial on markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

 

Komedorautojen aikakausi on päättynyt, kivuttomat ihonpuhdistukset ovat täällä!

 

Mikä HydraFacial on?

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka siloittaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia.

 

Miten HydraFacial hoito tapahtuu?

Ennen HydraFacialin aloittamista asiakas täyttää konsultointilomakkeen ja käymme yhdessä läpi sen.

Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen teemme hoidon HydraFacial laitteella.

 

Ensimmäisessä puhdistus&kuorinta vaiheessa käytetään Activ-4 -seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Activ-4 -seerumin kuorivina aineosina toimivat glukosamiini ja maitohappo sekä ihoa hellivinä aineosina hiivauute ja merileväuute. Tämä seerumi yhdessä HydroPeel® -kärkien kanssa kuorii ihoa tehokkaasti. HydroPeel® -kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu sen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti.

 

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen jossa tyhjennetään komedot, papulat ja pustelit (mustapäät ja valkopäät) kivuttomasti.

Tässä vaiheessa käytetään salisyylihappoa sisältävää Beta HD seerumia, joka syväpuhdistaa ihoa irrottaen samalla kuollutta ihosolukkoa.

 

Kuorinnan ja puhdistuksen jälkeen siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen. Tässä vaiheessa iholle imeytetään Antiox+ seerumia joka sisältää antioksidantteja ja on tehokkaasti kosteuttava&kiinteyttävä.

Aineet imeytyvät erittäin tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel® -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienen molekyylikoon ansiosta.

 

Hoidon päätteeksi saat suositukset HydraFacial – kotihoitotuotteista ja käymme läpi kotihoito-ohjeet, jotka saat myös kirjallisena mukaasi.

 

 

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?

auringon aiheuttamia ihomuutoksia; ihon värihäiriöitä; epätasaista ihonväriä

hienoja juonteita ja ryppyjä

kuivaa ihoa

rasvaista ja akneihoa; tukkeutuneita ja suurentuneita ihohuokosia

– ihon kimmoisuuden/kirkkauden/kiinteyden puutetta

 

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta kipua eikä ikäviä tuntemuksia. Jopa perinteisesti komedoraudalla tehty ”puristelu” tapahtuu HydraFacial-hoidossa sen Vortex-vesipyörrepuhdistuksen ansiosta kivuttomasti.

 

Koska hoidon tulokset näkyvät?

Tulokset on nähtävissä heti, mutta koska tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeen,parhaat tulokset näkyvät useiden päivien päästä.

 

Miltä iho tuntuu ja näyttää hoidon jälkeen?

Iho tuntuu puhtaalta,raikkaalta ja kosteutetulta. Terve puna laskee nopeasti, jonka jälkeen olet valmis palaamaan arkiaskareisiisi. Toipumisaikaa ei tarvita.

 

Onko HydraFacial hoito turvallinen?

HydraFacialissa käytetään ainoastaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Kuorinta on liuosten, spiraalimaisen hoitopään ja vesipyörteen ansiosta tehokas, mutta turvallinen. Hoito on hygieeninen, koska HydroPeel-hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä ja ne vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Tartuntavaaraa ei siis ole.

 

Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial sopii?

Hoito sopii sopii kaikille ihotyypeille. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

 

Milloin HydraFacial hoitoa EI suositella tehtäväksi?

Raskaana oleville naisille

Tehoampullihoitoja ei suositella tehtäväksi imettäville äideille

Asiakkaille, joilla on aknelääkitys

Palaneelle iholle

Ekseema-.ja psoriasispotilaille

Jos sinulle on laitettu botoxia tai täyteaineita lyhyen ajan sisällä

Aktiivisen huuliherpeksen aikana

 

HydraFacial hoidon jälkeen:

Hoitopäivänä täytyy välttää saunomista ja hikoilua

Täytyy välttää suoraa auringonvaloa ja on suositeltavaa käyttää aurinkosuojaa SPF30 vähintään kahden viikon ajan

2 viikkoa ennen hoitoa ja hoidon jälkeen tulee välttää voimakkaita happo-, A-vitamiini-, sekä neulaushoitoja ja depilaatioita

Iholle ei saa levittää voimakkaasti elvyttäviä tai happoja sisältäviä seerumeja, voiteita tai naamioita

Parhaan tuloksen saat käyttämällä hoidon jälkeen HydraFacial Daily-kotihoitotuotteita

Hoidon jälkeen saattaa epäpuhtauksien määrä hieman lisääntyä, joka on normaalia ensimmäisten HydraFacial-hoitojen jälkeen

Hapon käyttö hoidossa saattaa lisätä ihon hilseilyä tai ihon kuivuuden tunnetta, jolloin on hyvä lisätä iholle säännöllisesti Pur Moist -voidetta

 

 

 

Clean&Hydrate – syväkosteuttava ja puhdistava hoito,joka jättää iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

sis.kuorinta,puhdistus,mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys sekä tehoaineiden imeytys.

Deep Clean – syväpuhdistava happohoito tukkeutuneelle iholle,minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Ihon epäpuhtaudet poistetaan ilman arpia tai puristelua jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi.

sis.kuorinta,puhdistus,GlySal-happoampulli,mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys sekä tehoaineiden imeytys.

Special – tehohoito arville,pigmenttimuutoksille ja paksulle iholle
sis.kuorinta,puhdistus,tehostettu kuorinta karkealla hoitopäällä,15% tai 30% GlySal happoampulli,mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys sekä tehoaineiden imeytys.

 

Anti Age – Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito joka korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen hyaluronihappoa sekä A-ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita.Hoito korjaa ikääntynyttä ihoa vaatimatta lepoaikaa tai kirurgisia toimenpiteitä.

sis.kuorinta,tarvittaessa GlySal happoampulli,mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys,DermaBuilder tehoampulli paikallisesti juonteisiin sekä tehoaineiden imeytys.

Paras tulos saavutetaan käymällä säännöllisesti HydraFacial-hoidoissa ja käyttämällä ihotyypille sopivia HydraFacial-kotihoitotuotteita!

Hoitoja voidaan tehdä 3 kerran sarjahoitona 1-2 viikon välein,jolloin 3 hoitokerta -20% hinnasta!

Asiakkaiden kokemuksia HydraFacial-hoidoista

Tiina K, 63

Hydra Facial kasvohoidot ovat olleet vakio-ohjelmassani jo yli 7 vuotta! Käyn hoidoissa pari kertaa vuodessa. T-alueella ihohuokoseni olivat laajentuneet ja mustapäitä esiintyi juuri tällä alueella. Aloitin ensin deep cleansig hoidolla ja erityisesti ihastuin siihen, että mustapäiden poisto oli kivutonta ei tarvinnut höyryttää ja likistellä. Iho puhdistui, kirkastui ja tuntui silkkisen pehmeältä!
Kotona olen käyttänyt lisäksi Hydrafacial tuotteita, jotka ovat kyllä hintansa arvoisia.

Jokaisella hoidolla ihon kunto on parantunut ja nykyään voinkin ottaa iälleni sopivan anti-age hoidon. Molemmat hoidot ovat kyllä pitäneet rypyt kurissa, mutta anti-age siloittaa niitä ehkä enemmän. Noora hallitsee tekniikan hyvin eikä käytä liian voimakasta imua tai hoitoaineita. Itselläni punoitus on ollut pientä ja mennyt ohi jo 30 min jälkeen. Olen kyllä tosi tyytyväinen ja aion jatkaa hoitoja edelleen!