Dermatude Metaterapia – ihon ikääntymistä vastaan

 

Miten hoito tehdään?
Hoidossa ihoon tehdään näkymättömiä mikrokanavia kivuttomasti. Tämän tuloksena ihon luonnollinen korjausmekanismi kiihtyy ja se alkaa tuottaa tehokkaasti kollageenia ja elastiinia jotka korjaavat myös nämä tehdyt mikrokanavat. Ihon itsensäkorjaava toiminto on ihon 100% luonnollinen ominaisuus jossa iho uudistuu sisältä ulospäin.

Hoidon tulokset
Ihostasi tulee kiinteämpi, rypyt ja juonteet häivyttyvät, ihohuokoset pienentyvät, ihon uudistuminen nopeutuu ja ihon väri paranee. Metaterapiahoito auttaa uudelleenaktivoimaan sitä mitä ihosi on menettänyt aikojen saatossa ja saa kasvosi näyttämään pirteämmiltä ja nuorekkaammilta.

Hoidon edut
– Luonnollinen ja turvallinen hoitomuoto
– Välittömiä näkyviä tuloksia
– Nopea hoitomuoto
– Kivuton, puuduteainetta ei tarvita
– Ei varsinaista toipumisaikaa: iho näyttää normaalilta muutamissa tunneissa
– Meikin voit levittää jo 24 tunnin jälkeen
– Pystyy tekemään myös silmänympärysiholle, kaulalle ja decolleteelle

Yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää jo heti heleältä ja napakalta.
Syvempien ryppyjen hoitoon ja pidempiaikaisten tulosten takaamiseksi hoitoa suositellaan sarjahoitona. Sarjahoidot 1-2 viikon välein tilanteesta riippuen vähintään 4 kertaa.

Hoitoon voidaan lisätä myös juonteen avaus, jossa yksittäistä ryppyä hoidetaan täsmähoitona erikoisterällä.

Kotihoito
Dermatude hoitovalikoimasta löytyy juuri sopivat tuotteet joilla voit hoitaa ihoasi hoidon jälkeen kotona tehostaen hoidon vaikutusta ja sen kestoa sekä saavuttamaan vielä parempia tuloksia. Saat suositukset sinulle sopivista hoitotuotteista hoidon jälkeen.

 

Dermatude kasvohoito sisältää:​

Ihon kosteusmittaus,alkupuhdistus,entsyymikuorinta, ihotyypin mukaan valittu hoitoseerumi, Dermatude metaterapiakäsittely, rauhoittava erikoisnaamio,loppuvoiteet